Sain tutulta jatkohoitoon  kukintansa lopettaneen perhoskämmekän vuosi sitten. Kukan väristäkään ei antaja enää ollut varma. Tässä kesemmällä laitoin kasville omatekoisen kasvualustan, johon sekoitin männynkaarnaa ja grillihiiltä. Taisi olla passeli alusta, kun viime kuussa rupesi nuppuja tulemaan. Nyt  odotus on palkittu:  ensimmäiset kukat ovat auenneet. Kaunis on tuollainen yksittäinen kukka.

Lokakuun alussa eräässä tavaratalossa  oli myynnissä Florica-lankaa tarjouksessa. Hypisteltyäni lankaa aikani päätin ostaa sitä puseroa varten. Olen monta vuotta karttanut villalankaa, koska mikään ei ole ihottavampi kuin kutittava pusero. Mutta kun muistin jonkun sanoneen, että oli tehnyt vauvalle Floricasta neuleita, niin rohkaistuin.  Enkä ole vielä ainakaan katunut lankavalintaani. Tuntuu liukkaalta neulottavalta. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi.  Heti piti päästä neulomaan palmikoita.

 Edit 16.11.2010

Mieluisa pusero tulikin tuosta Floricasta. Vaikka alla olisikin vain lyhythihainen t-paita, niin hihat eivät kutita. Palmikkoa tei pyörönä kainaloihin asti. Kaarokkeen ja hihat tein kahdenkerroksen helmineuleena.